Αποστολές και Πληρωμές

PAYPAL
Μέσω του διεθνούς συστήματος διενέργειας πληρωμών PayPal .

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Οι παραγγελίες στην περίπτωση της αντικαταβολής επιβαρύνονται από 4,5 ευρώ έως 10 ευρώ ανά παραγγελία (περιοχή αποστολής). Στην περίπτωση που η τιμή της παραγγελίας είναι μεγαλύτερη από 200 ευρώ, δεν είναι δυνατή η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής.

ΜΕ  ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού μας στείλετε με fax στο 210-9348694 η  με e-mail  την απόδειξη πληρωμής/καταθετήριο στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας (ο χρόνος παράδοσης άρχεται από την ημερομηνία αποστολής του καταθετηρίου)  ή μας καλείτε στο 210-9359101  να το ελέγξουμε online .

 Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

EUROBANK: 0026.0455.09.0200037766
ALPHA BANK: 102.00.2340001197
ΕΘΝΙΚΗ: 152/948520-15

Δικαιούχος: Γραμμανδάνης Σπύρος

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ  ΚΑΡΤΑ
Μπορείτε να πληρώσετε με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα μέσω  ασφαλούς πιστοποιημένης σύνδεσης με τα συστήματα της  EUROBANK.


ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Η  παραγγελία σας  αποστέλεται εντός  48  ωρων  εαν  το προιόν  είναι  άμεσα  διαθέσιμο .
Για προϊόντα έως 2  κιλά η παραγγελία σας αποστέλλεται με τις Ταχυμεταφορές ΕΛ.ΤΑ. (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ) στη διεύθυνση που μας υποδείξατε .

Η παράδοση γίνεται συνήθως από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Τα έξοδα αποστολής είναι  6€ για αγορές έως 150€ και  βάρους  εως και  2  κιλά.(εντός ζώνης πόλεως Αθηνών) και 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . Για αγορές άνω των 150€ η αποστολή είναι δωρεάν.
Τα παραπάνω ισχύουν για όλα τα προϊόντα σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας (πόλεις, χωριά, νησιά) χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση (εξαιρούνται τα καύσιμα ) .

Για προϊόντα μεγάλου βάρους,  η αποστολή γίνεται κατόπιν  συνενόησης  με την εταιρεία  σε όλη την Ελλάδα.
Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΤΙΜΕΣ
Η ισχύουσα τιμή πώλησης των προϊόντων είναι αυτή που αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας. Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αζημίως, εντός προθεσμίας 10 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων .

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εγγράφως (fax. 210-9348694  αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς όπως και την αιτιολογία της επιστροφής) εντός της ως άνω 10ήμερης προθεσμίας. Υπό την προυπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής απο την εταιρεία μας, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα πρός επιστροφή είναι: Νικομιδείας 14 – Νέα Σμύρνη,Αθήνα , TK 17124 .

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση λογαριασμού σας που θα γνωστοποιήσετε στην εταιρεία μας.

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί  μας  στο  210-9359101 .

ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ  ΠΡΟΙΟΝΤΑ
 Εάν κάποιο από τα προϊόντα που παραλάβατε έχει κατασκευαστικό ελάττωμα, σας παρακαλούμε  να μας ενημερώσετε (τηλεφωνικώς στο 210-9359101 ή μέσω φαξ στο 210-9348694 )  ώστε να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο επιστροφής, με την παραλαβή, θα ελέγξουμε τη φύση του ελαττώματος ή της ζημιάς. Σε περίπτωση που η ζημιά ή το ελάττωμα οφείλεται σε κατασκευαστικό λάθος, θα αναλάβουμε την άμεση αντικατάσταση του προϊόντος. Αν η ζημιά οφείλεται σε αντικανονική χρήση, το προϊόν θα σας επιστραφεί .

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ
 H εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

Συνέχεια